Πυτιούσης 35 Χαλκίδα
Μηχανη συγκόλλησης χειρος fiber laser σειρα lws

Μηχανή Συγκόλλησης Χειρός Fiber Laser σειρά LWS

συγκόλλησης χειρος fiber φορητη optical fiber laser

Εύκολη στη χρήση

Η μηχανή συγκόλλησης fiber laser έχει στα πλεονεκτήματα της, την απλή λειτουργία, την άριστη ποιότητα συγκόλλησης και την γρήγορη ταχύτητα συγκόλλησης χωρίς αναλώσιμα.

Η συγκόλληση σε λεπτή πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα, πλάκα σιδήρου, πλάκα αλουμινίου και άλλα μεταλλικά υλικά μπορεί να αντικαταστήσει τέλεια την παραδοσιακή τεχνολογία συγκόλλησης με αργόν και ηλεκτρική συγκόλληση.

Ευέλικτη κεφαλή laser

Χειροκίνητη λειτουργία συγκόλλησης με περιστροφή ελαφριά και ευέλικτη. Διαδραστικό σύστημα ελέγχου το οπίο κάνει   το φωτεινό σημείο μεγαλύτερο και η γραμμή συγκόλλησης σχηματίζεται καλύτερα. Μικρότερο βάρος, ο εργονομικός σχεδιασμός μπορεί να εξοπλιστεί με μια ποικιλία γωνιακών ακροφυσίων για να καλύψει τις ανάγκες συγκόλλησης διαφορετικών υλικών.

συγκόλλησης χειρος fiber φορητη κεφαλη
συγκόλλησης χειρος fiber 360

Συγκόλληση 360 μοιρών

Αφού επικεντρωθεί η δέσμη λέιζερ, μπορεί να ληφθεί ένα μικρό σημείο, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί με ακρίβεια και να χρησιμοποιηθεί στην ομαδική συγκόλληση κομματιών μικρού και μικρού μεγέθους για μαζική παραγωγή. Κυρίως για τη συγκόλληση υλικών λεπτού τοιχώματος και εξαρτημάτων ακριβείας, μπορεί να πραγματοποιήσει συγκόλληση σημείου, συγκόλληση με άκρη, συγκόλληση στοίβας, συγκόλληση στεγανοποίησης κ.λπ., υψηλό λόγο διαστάσεων, μικρό πλάτος συγκόλλησης, μικρή ζώνη που επηρεάζεται από τη θερμότητα, μικρή παραμόρφωση, γρήγορη ταχύτητα συγκόλλησης , δεν χρειάζεται επεξεργασία μετά τη συγκόλληση ή απλή επεξεργασία.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μοντέλο ΜηχανήςLWS
Ισχύς Laser1000W 2000W 3000W 
Μήκος Κύμματος Laser1070 NM
Μήκος ΊναςStandard 10M / Maximum 15M
Εύρος Ταχύτηας Συγκόλλησης0~120 mm/s
ΨύξηΒιομηχανικού Τύπου Υδρόψυξη
Θερμοκρασία Περιβάλλοντος Εργασίας15~35 ℃
Προτενόμενο Πάχος Υλικού Συγκόλλησης0.5-3mm
Τάση & Συχνότητα220V 50Hz/60HZ