Πυτιούσης 35 Χαλκίδα
Μηχανή κοπής μετάλλου 3015P με κάλυμμα fiber laser

Μηχανή Fiber Laser σειρά P με πλήρες κάλυμμα .

fiber laser full cover p series

Ασφάλεια χωρίς ρύπανση

 

  • Σχεδιασμός με πλήρες κάλυμμα
  • Παράθυρο παρατήρησης με προστατευτικό τζάμι και Ευρωπαικό πρότυπο προστασίας laser CE Standard
  • Ο καπνός που παράγεται κατά την επεξεργασία μέσα στη μηχανή μπορεί να φιλτραριστεί,  έτσι ώστε να μήν μολύνεται το περιβάλλον
  • Το βάρος της μηχανής είναι 7500kg.

Τραπέζι συγκολλημένο με ορθογώνια προφίλ

Η εσωτερική δομή του τραπεζιού υιοθετεί τη μεταλλική κυψελωτή δομή του αεροσκάφους, η οποία συγκολλάται από έναν αριθμό ορθογώνιων σωλήνων. Τα ενισχυτικά είναι τοποθετημένα μέσα στους σωλήνες για να αυξήσουν την αντοχή και την αντοχή εφελκυσμού του τραπεζιού, αυξάνει επίσης την αντίσταση και τη σταθερότητα της ράγας οδηγού έτσι ώστε να αποφεύγεται αποτελεσματικά η παραμόρφωση του τραπεζιού.

  • Υψηλή αντοχή, σταθερότητα, αντοχή σε εφελκυσμό, εξασφαλίζοντας 20 χρόνια χρήσης χωρίς παραμόρφωση
  • Το πάχος του ορθογώνιου τοιχώματος του σωλήνα είναι 10 mm και ζυγίζει 4500 kg.
fiber laser machine bed
fiber laser ipg 8000w

Πηγή 8000W IPG Fiber Laser

Διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα
Πηγή Fiber Laser IPG. Ισχυρή ικανότητα κοπής σε ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και άλλα μεταλλικά υλικά, το πάχος κοπής μπορεί να φτάσει τα 40 mm.

Μεγάλη διάρκεια ζωής
Το παγκοσμίως κορυφαίο Fiber Laser IPG έχει σταθερή απόδοση, η διάρκεια ζωής μπορεί να φτάσει τις 100000 ώρες και η συνολική ποιότητα κατασκευής του εξοπλισμού μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια.

Σταθερή απόδοση κοπής
Η πηγή Fiber Laser μπορεί να παράγει εξαιρετική ποιότητα δέσμης, λεπτότερες γραμμές κοπής, υψηλότερη απόδοση εργασίας και καλύτερη ποιότητα κατεργασίας. Το πλήρως κλειστό περιβάλλον εργασίας σταθερής θερμοκρασίας καθιστά την πηγή Fiber Laser πιο αποτελεσματική και εξασφαλίζει τη σταθερή λειτουργία της.

Κεφαλή κοπής laser με αυτόματη εστίαση

Χωρίς χειροκίνητη εστίαση

Το λογισμικό προσαρμόζει αυτόματα τον φακό εστίασης για να πραγματοποιεί αυτόματες κοπές διαφορετικού πάχους. Η ταχύτητα αυτόματης ρύθμισης του φακού εστίασης είναι δέκα φορές ταχύτερη από τη χειροκίνητη ρύθμιση.

Μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης

Με εύρος ρύθμισης από -10 mm ~ + 10 mm και ακρίβεια 0,01 mm είναι κατάλληλη για διαφορετικούς τύπους πλακών από 0 ~ 20 mm.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Ο φακός κατεύθυνσης και ο φακός εστίασης περνούν και  δύο από σύστημα ψύξης νερού που μειώνει τη θερμοκρασία της κεφαλής κοπής και βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της .

fiber laser laserhead raytools
fiber laser full cover ga series sliding tables

Μετάδοση και ακρίβεια

Η μηχανή fiber laser είναι εξοπλισμένη με Ταϊβάνέζικους γραμμικούς οδηγούς YYC, Ιαπωνικό κινητήρα και drives της Yaskawa και Γαλλικό μειωτήρα. Η ακρίβεια επαναλαμβανόμενης τοποθέτησης της μηχανής μπορεί να είναι 0,02mm και η επιτάχυνση κοπής είναι 1,5G. 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μοντέλο Μηχανής3015P
Ισχύς Laser1000W 2000W 3000W 4000W 6000W 8000W 
Διαστάσεις5425*3150*2530mm
Περιοχή Εργασίας3000mm*1500mm
Ακρίβεια±0.02mm
Μέγιστη Ταχύτητα120m/min
Μέγιστη Επιτάχυνση1G
Τάση & Συχνότητα380V 50Hz/60HZ